Een ayurvedische massage (oorsprong: India, 5000 jaar geleden) is erop gericht het evenwicht tussen lichaam en geest weer te herstellen. De ayurvedische massage werkt in op de drie belangrijkste circulatiesystemen van het lichaam: de bloedsomloop, het lymfestelsel en het zenuwstelsel.
De massage is gericht op een beter weerstandsvermogen, zorgt voor een diepe ontspanning en helpt mee de afvalstoffen af te voeren.

Er wordt gewerkt met kloppen, kneden, knijpen (zacht) en strijken in een volgorde die de energie in een uitgekiend patroon in beweging en in balans brengt.
Het is dus voornamelijk een ontspanningsmassage. Spieren ontspannen vanzelf wanneer het bindweefsel en lymfe weer soepel wordt gemaakt.

Er wordt gemasseerd met heerlijke WARME rijstolie, beinvloedt door de bij jou passende essentiele olie. De massage wordt gegeven op een ontbloot lichaam waarbij de ontvanger zijn/haar slip aanhoudt. Ook de buik wordt gemasseerd. Van tevoren vraag ik je of dit laatste gewenst is.

Contra-indicaties vooraf graag even melden. In principe is deze massage voor iedereen geschikt.

Voorafgaand aan de massage zou ik graag je doshatype ontvangen. Vul onderstaande vragenlijst in. Vul deze lijst in alsof je een 6-jarig kind bent. Jouw pure zelf, zonder invloeden van cultuur, milieu etc.
Stuur me een screenshot van het resultaat!

Liefs,
Elise
 
Dosha-test
https://www.ayurveda.nl/content/wat-is-ayurveda/dosha-test
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?