Ayurvedische massage

Meest gekozen!

Ayurvedische massage in het kort:

Veel warme olie, zodat lichaam en geest worden gevoed

Kruiden/essentiele olien die jou verder in balans brengen (en heerlijk ruiken!)

Veel afstrijkingen: laat negatieve energie los
Werking op lymfesysteem (afvalstoffen afvoeren), bindweefsel en een beetje op de spieren

Tarieven

60 minuten 69,-
90 minuten 99,-

120 minuten € 129,-

 

Voordelige Massagekaart?

Verschillende mogelijkheden beschikbaar met de ZENmassagekaart.

Kaart bekijken

Ayurvedische massage

Een ayurvedische massage is erop gericht het evenwicht tussen lichaam en geest weer te herstellen. De ayurvedische massage werkt in op de drie belangrijkste circulatiesystemen van het lichaam: de bloedsomloop, het lymfestelsel en het zenuwstelsel.
De massage is gericht op een beter weerstandsvermogen, zorgt voor een diepe ontspanning en helpt mee de afvalstoffen af te voeren.

Er wordt gemasseerd met heerlijke WARME rijstolie, beinvloed door de bij jou passende essentiele olien, die ik voor je uitkies aan de hand van je overheersende dosha (pitta, vata of kapha).

Voorafgaand aan de massage zou ik graag je doshatype ontvangen. Vul onderstaande vragenlijst in. Vul deze lijst in alsof je een 6-jarig kind bent. Jouw pure zelf, zonder invloeden van cultuur, milieu etc.
Stuur me een screenshot van het resultaat!

Rust in m’n lichaam en hoofd en even tijd voor mezelf, daarvoor zocht ik yogalessen. Maar ik zocht niet zomaar yogalessen: kleinschalig, net dat ietsje meer dmv kleine aanraking tijdens de les, olie, meditatie. Het is zoveel meer dan alleen yin yoga… Dàt is wat Elise biedt. Het is een wekelijks cadeautje voor mezelf. Daarbij merk ik dat het me de rest v.d. week goed doet. Elise is heel prettig: betrokken, persoonlijk. Vanuit mijn praktijk voor hypnotherapie beveel ik haar yogalessen vaak aan: door de lessen bij haar kun je de rest v.d. week zoveel beter leren luisteren naar je lichaam. Toen Elise nog een zaaltje huurde in de Boschstraat, kwam ik al bij haar. Ik twijfelde dan ook geen moment toen zij haar eigen yogastudio-aan-huis opende in Bavel. Ook al moet ik dan vanuit Teteringen daar naartoe rijden.
Astrid Kersing

Yoga en Ayurvedische massage