Hotstone massage

Hotstone massage in het kort:
Basaltstenen van ongeveer 40 graden
Energetisch geladen stenen (magnesium en ijzer)
De stenen worden meegenomen in elke handeling, dus liggen niet stil op je lichaam
Perfect voor chronische pijn in de nek en rug
Druk van de stenen heeft een stretching effect op de spieren

Tarieven*

 

60 minuten €75,-

 90 minuten €115,- 

120 minuten €153,- 

 

Voordelige Massagekaart?

ZENmassagekaart

5 x 60 minuten 3% korting 

5 x 90 minuten 3% korting 

5 x 120 minuten 3% korting 
10 x 60 minuten 5% korting 
10 x 90 minuten 5% korting 

10 x 120 minuten 5% korting 

Kaart bekijken

Hotstone massage

Het beeld van een hotstone massage is vaak dat de stenen op je lichaam worden gelegd en er verder niet veel gebeurd. Dit is niet zo. De stenen bewegen namelijk continu over je lichaam, wat het een van de weldadigste massages maakt uit mijn massagerepertoire. Het helpt bij bij spanning en stress, spierproblemen en gewrichtsproblemen. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie en brengen het lichaam meer in balans.

De basaltstenen zijn eeuwenlang onderdeel geweest van een vulkaan, wat maakt dat ze energetisch geladen zijn en een continue warmte afgeven. Daarnaast bevatten ze een hoog percentage magnesium en ijzer. Ze hebben daardoor een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug en helpen bij ontspannen.

Toen ik zocht naar yoga in de buurt voor een makkelijk rustuurtje/uurtje voor mezelf, kwam ik bij Zend’r yoga terecht. Tot nu toe merk ik dat ik lichamelijk lekker in m’n vel zit, mentale rust voel. Daarnaast is het ook echt een moment om bewust bij jezelf en persoonlijke groei/inrichting van je leven stil te staan.
Elise is prettig, betrokken, vriendelijk en geeft advies met ruimte om er op je eigen manier mee om te mogen gaan. Wat deze yogastudio uniek maakt: de combinatie van thema’s, kaartjes, geurtjes, kleine massages en gewoon even gezellig kletsen (als je dat wilt). Ik beveel je deze lessen aan omdat Elise en haar lessen kundig, betrokken, vriendelijk, duidelijk en inspirerend zijn zonder dwingend te zijn.
Graag zou ik nog meer lessen op het rooster zien!
Sanne Nicolaes

Yoga en Ayurvedische/Hotstone massage