Lente – beweeg vanuit je kern

Je voelt vast aan jezelf en alles en iedereen om je heen dat er wat is veranderd. Er hangt een hele andere energie in de lucht, mensen zijn vrolijker, je ziet nieuwe natuurelementen verschijnen en je hebt opeens zin om zaken eens grondig aan te pakken. Je voelt je het beste wanneer je meedoet met de natuur. In de winter is het goed om net als de bomen en de dieren lekker te cocoonen, maar in de lente is het juist fijn om de boel eens lekker op te schudden en nieuwe plannen te verwezenlijken. Tune in op de vitale levenslustige energie van de lente en bloei (weer) helemaal op! Je kunt perfect intunen met die levenslustige energie tijdens mijn Yogalateslessen. In de krachtige Yogalates beweeg je vanuit je kern, je diepste kracht, je oergevoel. Je ervaart hoe je aardt en hoe sterk je diep van binnen bent, ook al voel je je niet altijd zo. Toch nog even lekker cocoonen? Kies dan voor Yin of Yin & Yoga nidra!

☯️Yoga is een belangrijk moment van zelfzorg, dat begint zodra je je matje uitrolt. Je zegt daarmee: ‘dit is mijn moment!’. Met mijn lessen help ik jou de weg terug te vinden naar het hart♥ en los te komen van beperkende overtuigingen. Uit het hoofd, terug naar wat je voelt.

❗️ What’s new?❗️

Vanaf zaterdag 14 mei komen er twee nieuwe lessen op het rooster!

✵Yogalates 9.30-10.40 uur 

✵Yin Yoga 11.00-12.10 uur 

(De lessen gaan door vanaf 2 personen.)

Je kunt deze les boeken met je abonnement of ZENkaart, je abonnement upgraden of een losse les boeken. Boek je les door mij een berichtje te sturen of via momoyoga.com/zendr

Er zit vast iets bij voor je♥︎.

🍀Selfcare Sunday Yoga Nidra – even lekker cocoonen| 22 mei/12 jun. | 12.00-13.30 uur | Deep relax! We beginnen deze les met enkele yin houdingen om ons fysieke lichaam tot ultieme relaxatie te brengen. Vervolgens komt ons mentale lichaam aan bod door een lange visualisatie. Yoga nidra werkt in op verschillende hersengolven, die je misschien kent van hypnotisatie of EMDR-therapie. 

Investering: €20

Boek hier: 

Lees meer op www.zendryoga.nl/lessen

Love & light,

Namasté,

Elise

ZENd’r Yoga & Pilates

zendryoga.nl

0616291419

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?