Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage in het kort:
Maakt spierknopen los en verlicht fysieke klachten
Vermindert nek- en rugpijn
Vermindert stijfheid
Verbetert de bloedcirculatie en daarmee de afvoer van afvalstoffen
Brengt het lichaam meer in balans en geeft rust in het hoofd

Tarieven

45 minuten  55,-
60 minuten 
69,-
90 minuten 99,-

Voordelige Massagekaart?

Verschillende mogelijkheden beschikbaar met de ZENmassagekaart.

Kaart bekijken

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage van ZENd’r besteedt extra aandacht aan het nek-, schouder- en ruggebied en biedt daardoor snel verlichting van nek- en rugklachten en stijfheid.

Het is goed om regelmatig de druk van de ketel te halen door deze triggerpoints te behandelen en de spieren zich te laten ontspannen. De nek-, schouder- en rugmassage is ontworpen als een triggerpoint massage. Bij deze techniek worden de pijnlijke gebieden verlost van de verdikkingen door druk-, kneed- en roltechnieken toe te passen gecombineerd met Zweedse massagetechnieken. Door dat laatste biedt deze massage ook een stuk ontspanning.

De druk van de massage is gemiddeld tot krachtig.
De gemasseerde zones zijn de nek, schouders en rug (30 min.) en de rest van het lichaam (30 min.)

Ongeveer 1,5 jaar geleden leerde ik Elise kennen in haar Yin yoga lessen. Ik was meteen verkocht. Zij = yoga! Niet eerder had een yoga les zo’n effect op mij. (body & mind) De combinatie van de oefeningen met uitleg en een tikje spiritualiteit bewerkstelligde dit.
Daarna volgde ik haar pilateslessen en ook daarin herken ik dit. Haar rustige, duidelijke uitleg van de klassieke pilatesoefeningen en haar intrinsieke aandacht, maken ook deze lessen tot wat ik zoek!
Bij Elise voel je je meteen op je gemak en prettig! Heel fijn, persoonlijk en zenn: dat is Elise. De aandacht en liefdevolle benadering maken haar lessen heel waardevol. Ook na de massage ben ik heerlijk ontspannen.
Babette Paans

Yoga en massages