Inner Shine Journey

The best project you’ll ever work on is you

Vanaf maart heb ik weer 2 plekjes beschikbaar!

Dit Healingtraject is voor jou bedoeld als je een moeilijke periode achter de rug hebt of er middenin zit en merkt dat je niet helemaal meer jezelf bent. In de Inner Shine Journey gaan we samen op zoek naar het moment dat jouw Inner Shine is verdwenen. We vinden hem samen weer terug.

Deze journey gaat voorbij het praten, want gesprekstherapie helpt maar tot op zekere hoogte. We betrekken het lijf bij jouw verdere heling, want het lichaam is zoveel wijzer dan we denken. als je een heftige periode doorgemaakt hebt, is een reactie van de mind en het lichaam namelijk om vooral in het hoofd te gaan zitten: we gaan piekeren en krijgen stress. 

Door diepgaand contact te maken met je lijf, zul je opnieuw de stralende persoon worden die je eigenlijk altijd al was. Je bent het alleen even kwijtgeraakt. 

Gedurende vijf-zes maanden begeleid ik je persoonlijk door een proces van zelfgenezing en empowerment. We komen elke maand samen tijdens een healing en hebben doordeweeks veel contact. Je kunt met elke vraag bij me terecht: ik sta aan je zijde. Daarnaast ontvang je voor jou ingesproken healing heartbeats @ home, paardencoaching en doe je mee aan yogalessen in de studio. Lees hieronder, bij Informatie, de exacte inhoud.

Geef je over aan deze helende journey, durf weer te voelen en daarmee pijnklachten in zowel lichaam als mind op te lossen. Omdat jij het verdient❤️.

Jij herkent je in het volgende:

Je ervaart overprikkeling door je drukke gezinsleven en werk en voelt voortdurend een last op je schouders. Je hebt wellicht zelfs al een burn-out gehad, zit er nu middenin of voelt aan jezelf dat je daar gevoelig voor bent. Je hebt al stappen gezet in zelfzorg en bewustwording, zoals psychologische hulp. Nu zoek je naar manieren om voorbij het praten te gaan en je lichamelijke welzijn te verbeteren, voelend dat er nog iets in je lichaam geheeld moet worden.

Het healingtraject kost wel ff wat, maar het is het zeker waard doordat Elise verschillende manieren van massage en andere healingtechnieken toepast. Je gaat echt diep bij haar. Zij en haar healings/massages/lessen zijn lief, zacht en verzorgend.
Alles bij Elise is een cadeautje voor jezelf: haar persoonlijke touch met geur, klanken en het gebruiken van thema’s tijdens de lessen. Sinds ik de lessen volg (nu al jaren), ervaar ik meer rust in mijn lichaam en daardoor ruimte voor verdere heling. Dat komt door de combinatie van yoga, massage en healing afgestemd op mijn behoeften: de intentionele healingmuziek zou ik nog vaker willen horen. Met name die met mooie teksten.

Claire Lambrichts

Healing en Cupping/Ayurvedische massage, Yoga

Hoe fijn zou het zijn als?

Jij jouw (hoog)gevoeligheid niet langer als last ziet, maar als kwaliteit.

Jij eens ècht aan de oorzaak kan werken en niet te horen krijgt: ‘je moet ermee leren leven’?

Jij achter de daadwerkelijke, dieper liggende oorzaak van je burn-outklachten komt?

Na 5 maanden ervaar jij:

minder overprikkeling
balans in je emoties
betere verbinding met je lichaam
je bent meer uit je hoofd, in je lijf
minder of geen lichamelijke klachten meer
het drukkende gevoel op je schouders verdwijnt
waar jouw grenzen liggen
zelfvertrouwen

Lieve vrouw, ik zou jouw struggles

Ik wil dat je weet dat ik je zie. Ik zie je in je overweldigende emoties en je ongelooflijke gevoeligheid. Het is niet altijd gemakkelijk, dat weet ik. Soms voel je je overweldigd door de wereld om je heen, en het lijkt alsof niemand echt begrijpt wat je doormaakt. Maar ik begrijp je. I’ve been there.

Ik begrijp de overprikkeling, die soms als een wervelwind door je heen raast. Ik begrijp hoe hard je je best doet om te functioneren in een wereld die vaak te luid, te snel en te veeleisend lijkt. Het is oké om af en toe een stap terug te nemen, om jezelf rust en ruimte te geven.

Ik begrijp dat je je anders voelt, alsof je niet helemaal in het plaatje past.

Je voelt je wellicht heel eenzaam. Je ziet de wereld met een diepte en een schoonheid die anderen misschien missen. Je hebt de gave om te voelen met een intensiteit die de meeste mensen vrezen. En dat maakt je niet raar; dat maakt je uniek.

Ik begrijp dat werk soms een strijd kan zijn. Misschien voel je je overweldigd door de eisen en verwachtingen, of heb je moeite met het vinden van de juiste balans. Maar onthoud dat je niet gemaakt bent voor een wereld die enkel draait om productiviteit. Jouw zorg, jouw toewijding, jouw vermogen om te luisteren en te begrijpen, zijn kwaliteiten die de wereld nodig heeft. Alle onderdelen van dit healingtraject spelen in op het vergroten van jouw kwaliteiten, maar zeker ook op het leren afschermen van jouw energie èn op het helen van diepere lagen in jou.

Je bent niet raar, je bent prachtig. Je bent niet zwak, je bent krachtig. Je bent niet alleen, je bent geliefd. Ik zie je om wie je bent, en ik ben hier om je te steunen in elke stap van je reis. Jouw Inner Shine Journey has already started!

Want wanneer je van binnen weer zult stralen, trek je vanzelf de juiste keuzes, vrienden, partner en baan aan die ècht bij jou past.

In het kort: we wakkeren het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam aan. Alle antwoorden zitten al in je lichaam. Ik help je deze te vertalen.

Love & Light,

Elise

Details

Wat kan je verwachten:

Maand 1: Self-Discovery

Coaching, Chakrahealing, lichaamsgerichte therapie & ayurvedische massage
Inzicht in de daadwerkelijke oorzaak van jouw klachten, gestuurd door jouw lichaam. Because: The body knows. Alle antwoorden op jouw struggles zitten al in je lichaam. Ik maak je ervan bewust hoe je deze antwoorden kunt achterhalen. Dat doe ik d.m.v. de techniek Focusing (ontwikkeld door Dr. Eugene Gendlin). Daarna mag je lekker komen liggen voor de chakrahealing (fonoforese, met de kristallen stemvork) is zacht, die mag je lekker ontvangen. We sluiten de sessie af met een Ayurvedische holistische massage

Maand 2: Empowerment

Kinesiologie & Ayurvedische of transformational cuppingmassage
We gaan dieper in op wat jouw lichaam je vertelt. Uit het hoofd, in het lijf. Het leven mag vanaf nu echt in teken van JOU gaan staan. Je zult zeer waarschijnlijk jezelf vaak niet op de eerste plaats hebben staan. In de eerste maand ben je al veel oude overtuigingen tegen gekomen. We gaan hiermee op een dieper niveau aan de slag. 🚀Feel it to heal it. Tijdens kinesiologie vragen we de antwoorden van jouw core wound aan je lichaam. Kinesiologie kan confronterend zijn, dus sluiten we de sessie af met een verzachtende Ayurvedische holistische massage OF Transformational Cuppingmassage.

Maand 3: Core Wound

Breathwork- en traumareleasesessie 1
Dit is een intensievere maand, waarin je de kans hebt gehad om diepgaand inzicht te krijgen in je relaties met anderen en de specifieke situaties die emotionele reacties bij je oproepen. Wellicht heb je al enig inzicht gekregen in waar je diepste emotionele wonden liggen. We gaan dit tijdens deze Body Remembers trauma therapie & trauma release breatworksessie verder verkennen. Daarbij duiken we via het lichaam ook in je biografie.

Maand 4: Resilience building

Breathwork- en traumareleasesessie 2
De zware en negatieve energie in je lichaam mag worden omgezet in lichte energie! Dat doen we door een Woederelease of innerlijk kind koestering tijdens de tweede Ademsessie. We sluiten af met Moxatherapie en/of Ayurvedische massage.

Maand 5: Enlightenment (optioneel)

Breatwork- en traumareleasesessie 3

De ervaring leert dat de meeste mensen drie sessies nodig hebben om meerdere trauma’s het lichaam uit te werken.

Maand 6: Awakening

Lichaamsgerichte coaching & Privé cacao- en truffelceremonie
We sluiten samen het traject af. Dit doen we door nogmaals lichaamsgerichte coaching toe te passen.

Je krijgt daarbij de ondersteunende plantmedicijnen ceremoniele cacao en microdose truffel. We blikken samen terug op de transformatie die je hebt doorgemaakt en in welke vorm we samen verder gaan. Vind je het fijn dat ik aan je zijde blijf staan? Dan kan dat.

Informatie:

Investering (in jezelf)

5 of 6 termijnen van 288,- (incl. 21% btw) i.p.v. €360,- (deze actie geldt t/m mei 2024)

Lengte sessies

Alle sessies duren 2,5 uur. Na aankoop spreken we samen de data af.

Wat je krijgt:

✨1x een sound- en chakrahealing
✨3x een ademsessie
✨1x focusing en bespreking biografie
✨3x ayurvedische, holistische massage
✨1x Cacao- en truffelceremonie (privé)
✨Onbeperkt coaching via whatsapp
✨5x coaching
✨2x lichaamsgerichte therapie

BONUSSEN!

Naast de maandelijkse healing bij mij, mag je onderstaande bonussen inzetten wanneer je wil.

Bonus 1:

Na de sessies hebben we contact via whatsapp. Ervaring leert dat de integratietijd na de healings het belangrijkst is. Ik sta dan aan je zijde en begeleid je in alles wat je voelt en wat er boven komt.
Totale waarde: €300

Bonus 2:

Gedurende de 5 maanden mag je GRATIS deelnemen aan een yogales per week. Zie het rooster.
Totale waarde: €290

Bonus 3:

Healing heartbeats meditatiebundle @ home, d.m.v. speciaal op jouw thema gerichte ingesproken geleide meditaties, yoga nidra’s en lichaamsgerichte therapie-oefeningen. Je krijgt daarvoor toegang tot de online Healingbundel. Je schrijft daarna in je journal wat er boven kwam. Daar gaan we de volgende sessie op in.
Totale waarde: €290

Bonus 4:

Een Paardencoaching bij Miriam of familieopstelling bij Kirsten van Haeven Familieopstellingen.
Totale waarde: €100

Over mij

Als kind voelde ik me altijd ‘anders’. Járen later, in mijn transitie van twintiger naar dertiger, kwam ik erachter dat ik gewoon heel veel voel. Ik voel in mijn lichaam jouw pijnen, kwetsbaarheden en druk. In een yogales gebruik ik dat in het klein: ik voel aan de energie van de groep wat er die dag gevoeld en behandeld mag worden. Tijdens de massages die ik in de loop der jaren ging geven, voelde ik meer aan het lijf: hoofdpijn, buikpijn, chakra’s die niet stromen: degene zit niet lekker in zijn vel. Doordat ik méér voelde dan eigenlijk past in een massage, kreeg ik vaker de opmerking van klanten: ‘eigenlijk is dit een healing. Ik voel me zó vrij en leeg hierna!’
Ik besloot van mijn gevoeligheid mijn kracht te maken: Zend’r Healing was voortaan een passender naam dan Zend’r Yoga. Vele opleidingen volgden: procesbegeleiding met plantmedicatie, ademcoaching, reiki, pranic healing en lichaamsgericht therapie.
Ik geloof namelijk dat het lichaam ontzettend wijs is. Het geeft zoveel subtiele signalen af, waar we in deze maatschappij helemaal niet meer naar leren luisteren. Door weer naar deze enorme schat aan wijsheid te leren luisteren, kun je je mentale en fysieke lichaam herstellen en blokkades opheffen.

Meer weten? Lees ‘Over Zend’r

Elise

Veelgestelde vragen

Wat is een healingsessie/-traject en hoe werkt het?
Wanneer praten niet (meer) helpt, kunnen lichaamsgericht therapie, ademwerk, kynesiologie en andere healingtechnieken zorgen voor een doorbraak in jouw proces van o.a. persoonlijke ontwikkeling, rouwverwerking, loslaten, somberheid, belemmerende patronen doorbreken en meer..
D.m.v. de technieken tijdens dit healingtraject komen we tot een inzicht of release waar je met gesprekken niet zo snel bij komt.
Wat is het verschil tussen een massage en healing?
Een healing gaat dieper: we passen veel meer technieken toe (waarvoor ik, Elise, verschillende opleidingen volgde) dan tijdens een massage.
Als je gewoon even lekker wil ontspannen, is een massage heerlijk. Wil je ‘deep diven’, jouw proces in duiken, nu eens ècht aan het werk met jezelf? Dan past een healing beter bij je. Massages zijn trouwens ook opgenomen in het healingtraject.
Waarom is een healing duurder dan een massage?
De waarde is veel diepgaander en we passen veel meer technieken toe (waarvoor ik, Elise, verschillende dure opleidingen volgde) dan tijdens een massage. De beste investering is een investering in jezelf.
Waarom zou ik voor een healing kiezen t.o.v. een massage?
Als je gewoon even lekker wil ontspannen, is een massage heerlijk. Wil je ‘deep diven’, jouw proces in duiken, nu eens ècht aan het werk met jezelf? Dan past een healing beter bij je.
Welke technieken en benaderingen gebruiken jullie in de healingsessies?
Wij gebruiken Chakrarelease; Soundhealing; Energetische massage; Ademwerk; Systeemopstelling; Woederelease; Lichaamsgerichte therapie; Kinesiologie