Inner Shine Journey

The best project you’ll ever work on is you

Er is een korte wachtlijst. Vanaf juli heb ik 2 plekjes beschikbaar!

Dit 1-op-1 Healingtraject is voor jou bedoeld als je een moeilijke periode achter de rug hebt of er middenin zit en merkt dat je niet helemaal meer jezelf bent. In de Inner Shine Journey gaan we samen op zoek naar het moment dat jouw Inner Shine is verdwenen. We vinden hem samen weer terug.

Deze journey gaat voorbij het praten, want gesprekstherapie helpt maar tot op zekere hoogte. We betrekken het lijf bij jouw verdere heling, want het lichaam is zoveel wijzer dan we denken. als je een heftige periode doorgemaakt hebt, is een reactie van de mind en het lichaam namelijk om vooral in het hoofd te gaan zitten: we gaan piekeren en krijgen angsten en stress.

Gedurende zes maanden begeleid ik je persoonlijk door een proces van zelfgenezing en empowerment. We komen elke maand samen tijdens een Treatment (2,5-3 uur) en hebben doordeweeks contact. Je kunt met elke vraag bij me terecht: ik sta aan je zijde. Daarnaast ontvang je voor jou ingesproken healing heartbeats @ home, paardencoaching en doe je mee aan groepsyogalessen in de studio. Lees hieronder, bij Informatie, de exacte inhoud.

Jij herkent je in het volgende:

Je ervaart overprikkeling door je drukke (gezins)leven en werk en voelt voortdurend een last op je schouders. Je hebt wellicht zelfs al een burn-out gehad, zit er nu middenin of voelt aan jezelf dat je daar gevoelig voor bent. Je hebt al stappen gezet in zelfzorg en bewustwording, zoals psychologische hulp. Nu zoek je naar manieren om voorbij het praten te gaan en je lichamelijke welzijn te verbeteren, voelend dat er nog iets in je lichaam geheeld moet worden.

 

Wat anderen zeggen:

Ik heb de sessies als indrukwekkend ervaren. En bizar wat er gebeurt. Ik kan nog altijd niet goed bevatten wat er gebeurde. En wat was het fijn om het verdriet toe te laten! Het lukte me om niet teveel met mijn omgeving bezig te zijn, waardoor ik echt in mezelf ging. Ik merk bij elke sessie dat dat beter gaat. Elise zorgt ervoor dat ik me veilig genoeg daartoe voelde en me kon laten gaan (dankjewel daarvoor!). En het was fijn om die aandacht en zorg aan mezelf te geven.

Ine (55)

Healingtraject en plantmedicijn: Truffelreis

Dit traject is zo compleet! Super bedankt voor je fijne begeleiding tijdens het healingtraject en vooral de BRTT & ademsessie. Ik heb al heel lang last van mijn angsten (angststoornis), paniekaanvallen, depressie en extreme vermoeidheid. Altijd een enorm gevoel van onrust/opgejaagdheid. Al 2,5 jaar enorm aan het struggelen. Momenteel voor de 2e keer in een pittige burn-out. Veel spanning en stress in mijn lijf. De sessies hebben mij inzichten gegeven (dat alle emoties er mogen zijn, dat ik écht de tijd mag nemen & ze mag doorvoelen en nog veel meer), diepe ontspanning en eindelijk weer even innerlijke rust ervaren. Ik voelde mij gezien en gedragen door Elise. Je was er echt voor mij.. Ook hebben we waardevolle gesprekken gevoerd samen en voelde ik veel herkenning.

Ik vond de ademsessie enorm magisch. Deze was heel helend, er kwamen veel tranen en emoties los. Ook was het enorm fijn dat je lieve hondje mij hierbij extra steun kwam bieden (in overleg met mij uiteraard). Ik kan Elise iedereen aanbevelen! Je bent het zo waard en Elise heeft zoveel wijsheid in zich. Ik ben er nog lang niet.. maar je hebt mij weer een stukje op weg geholpen.

Feel to heal..

Lieve Elise, ik vind je een ontzettend liefdevol, warm en puur mens. Dankjewel voor je vertrouwen, luisterend oor en de fijne begeleiding tijdens mijn sessies. Liefs!

Manja (30)

Het healingtraject is echt een investering in jezelf, maar het is het zeker waard doordat Elise verschillende manieren van massage en andere healingtechnieken toepast. Je gaat echt diep bij haar. Zij en haar healings/ademwerk/massages zijn lief, zacht en verzorgend.
Alles bij Elise is een cadeautje voor jezelf: haar persoonlijke touch met geur, klanken en het gebruiken van thema’s tijdens de lessen. Sinds ik de lessen volg, ervaar ik meer rust in mijn lichaam en daardoor ruimte voor verdere heling. Dat komt door de combinatie van yoga, massage en healing afgestemd op mijn behoeften.

Claire (37)

Door langdurige overspannenheid heb ik besloten om het healingtraject te volgen. Het healingtraject heeft mij geleerd om mijn gevoel terug te vinden en om op mijn gevoel te vertrouwen. Je moet eerst door de weerstand heen om bij de diepere lagen in jezelf te komen. Met de oprechte aandacht en de veilige omgeving die Elise creëert ben ik hier een stapje verder in gekomen. Voor mij voelt het alsof mijn energie meer is gaan stromen en er nieuwe wegen zijn geopend waardoor ik dichter bij mijn gevoel ben gekomen. Het is een ongoing process wat niet in 1 traject af te ronden is, maar een mooie start voor verdere groei. Healing is heel hard werken en je komt ook dingen tegen die lastig zijn, maar met jouw begeleiding voelde ik me altijd veilig. Het meest waardevol daarin vind ik de persoonlijke benadering en dat je per sessie aanvoelt wat er nodig is.

Dankjewel voor je sessies!

Kim (35)

Ik stapte in het healingtraject voor een beter beeld van mijzelf, mijn familie en verleden. Heel verhelderend! Vanaf 2009 kamp ik namelijk met depressies en 24/7 hoofd- en spierpijn. Elise is van begin af aan heel fijn en betrokken !!❤️ De ademsessies vond ik het meest bijzonder, omdat ik nog nooit zo diep ben gegaan. Puur, verhelderend, enorme gewaarwording van liefde. Als je jezelf en je trauma wil begrijpen en daarmee aan de slag wil gaan is het heel waardevol om het traject te volgen. Elise, ik heb echt enorme bewondering voor je enthousiasme, hoe je je doelen nastreeft en je interesse in de mens.

Marjolein (60)

Jij voelt dat:

Je jouw (hoog)gevoeligheid niet langer wil zien als last, maar als kracht

Je vastloopt op een diepere laag dan met gesprekstherapie behandeld kan worden

Je jouw lichaam wil betrekken bij je heling: je voelt dat je lichaam de antwoorden al heeft

Je teveel in je hoofd leeft en/of moeilijk bij je gevoel kan komen

Het tijd is voor JOU: The best project you’ll ever work on, is YOU

Je graag meerdere healing-, coach- en ademwerkmethodieken met elkaar zou willen combineren

Je achter de daadwerkelijke, dieper liggende oorzaak van je burn-outklachten komt?

Na 6 maanden ervaar jij:

minder overprikkeling

vertrouwen in jezelf en je omgeving

minder angst- en paniekaanvallen

balans in je emoties
betere verbinding met je lichaam

meer uit je hoofd, in je lijf

minder of geen lichamelijke klachten meer
het drukkende gevoel op je schouders verdwijnt
waar jouw grenzen liggen
zelfvertrouwen

Details

Wat kan je verwachten:

Maand 1: Self-Discovery

Coaching, Chakrahealing, lichaamsgerichte therapie & ayurvedische massage
Inzicht in de daadwerkelijke oorzaak van jouw klachten, gestuurd door jouw lichaam. Because: The body knows. Alle antwoorden op jouw struggles zitten al in je lichaam. Ik maak je ervan bewust hoe je deze antwoorden kunt achterhalen. Dat doe ik d.m.v. de techniek Focusing (ontwikkeld door Dr. Eugene Gendlin). Daarna mag je lekker komen liggen voor de chakrahealing (fonoforese, met de kristallen stemvork). Deze is zacht, die mag je lekker ontvangen. We sluiten de sessie af met een Ayurvedische holistische massage

Maand 2: Empowerment

Kinesiologie & Ayurvedische of transformational cuppingmassage
We gaan dieper in op wat jouw lichaam je vertelt. Uit het hoofd, in het lijf. Het leven mag vanaf nu echt in teken van JOU gaan staan. Je zult zeer waarschijnlijk jezelf vaak niet op de eerste plaats hebben staan. In de eerste maand ben je al veel oude overtuigingen tegen gekomen. We gaan hiermee op een dieper niveau aan de slag. 🚀Feel it to heal it. Tijdens kinesiologie vragen we de antwoorden van jouw core wound aan je lichaam. Kinesiologie kan confronterend zijn, dus sluiten we de sessie af met een verzachtende Ayurvedische holistische massage OF Transformational Cuppingmassage.

Maand 3: Core Wound

Breathwork- en traumareleasesessie 1 (BRTT en TRB) & Paardencoaching of Familieopstelling!
Dit is een intensievere maand, waarin je de kans hebt gehad om diepgaand inzicht te krijgen in je relaties met anderen en de specifieke situaties die emotionele reacties bij je oproepen. Wellicht heb je al enig inzicht gekregen in waar je diepste emotionele wonden liggen. We gaan dit tijdens deze Body Remembers trauma therapie & trauma release breatworksessie verder verkennen. Daarbij duiken we via het lichaam ook in je biografie.

Deze maand plan je ook je Paardencoaching of Familieopstelling in via de externe dames (tel.nr krijg je van mij). 

Maand 4: Resilience building

Breathwork- en traumareleasesessie 2 (BRTT en TRB)
De zware en negatieve energie in je lichaam mag worden omgezet in lichte energie! Dat doen we door een Woederelease of innerlijk kind koestering tijdens de tweede Ademsessie. 

Maand 5: Enlightenment

Breatwork- en traumareleasesessie 3 (BRTT en TRB)

De ervaring leert dat de meeste mensen drie sessies nodig hebben om meerdere trauma’s het lichaam uit te werken. De vorige maanden waren misschien wat pittig, want je ging een proces in. Maar déze maand ga je echt verlichting voelen. 

Maand 6: Awakening

Lichaamsgerichte coaching & Privé cacao- en truffelceremonie
We sluiten samen het traject af. Dit doen we door nogmaals lichaamsgerichte coaching toe te passen.

Je krijgt daarbij de ondersteunende plantmedicijnen ceremoniële cacao en microdose truffel. We blikken samen terug op de transformatie die je hebt doorgemaakt en in welke vorm we samen verder gaan. Vind je het fijn dat ik aan je zijde blijf staan? Dan kan dat!

Informatie:

Investeer in jezelf:

De waarde van deze transformatieve 6-maandse reis is onschatbaar. Echter, de investering voor dit healingtraject bedraagt:

6 termijnen van 333,- of 12 termijnen van 166,50 (incl. 21% btw) (nog 2 plekjes voor dit tarief, daarna wordt het €366 p.m.)

Factuur op de zaak? Dat kan!

Optioneel: Transformationjourney met psychedelica

3 privétruffelceremonies voor 1111,- (incl. 21% btw) i.p.v. €1332,- (normaal €444 per ceremonie).
Elke ceremonie duurt 6-8 uur en wordt naast de maandelijkse healings ingepland! Lees hier meer

Lengte sessies

Alle sessies duren 2,5 uur (uitloop 3 uur). Na aankoop spreken we samen de data af.

Wat je krijgt:

✨1x sound- en chakrahealing
✨3x ademsessie & body remembers trauma therapie (TRB & BRTT)
✨1x kinesiologie en bespreking biografie/innerlijk kindwond
✨3x ayurvedische, holistische massage
✨1x Cacao- en truffelceremonie (privé)
✨1x Transformational cupping(massage)!
✨Onbeperkt coaching via whatsapp
✨6x coaching tijdens de sessie
✨2x lichaamsgerichte therapie

✨✨✨✨Alle onderstaande bonussen!!!

BONUSSEN!

Naast de maandelijkse healing bij mij, mag je onderstaande bonussen inzetten wanneer je wil.

Bonus 1: Whatsappcoaching

Een week na de sessies hebben we contact via whatsapp. Ervaring leert dat de integratietijd na de healings het belangrijkst is. Ik sta dan aan je zijde en begeleid je in alles wat je voelt en wat er boven komt.
Totale waarde: €1900

Bonus 2: YogaSpecials

Gedurende de 6 maanden mag je GRATIS deelnemen aan een YogaSpecial per maand. Zie het rooster.
Totale waarde: €300

Bonus 3: Healing heartbeats @ home

Healing heartbeats meditatiebundle @ home, d.m.v. speciaal op jouw thema gerichte ingesproken geleide meditaties, yoga nidra’s en lichaamsgerichte therapie-oefeningen. Je krijgt daarvoor toegang tot de online Healingbundel. Je schrijft daarna in je journal wat er boven kwam. Daar gaan we de volgende sessie op in.
Totale waarde: €290

Bonus 4: Paardencoaching of familieopstelling

Een Paardencoaching bij Miriam of familieopstelling bij Kirsten van Haeven Familieopstellingen.
Totale waarde: €100

Over mij

Als kind voelde ik me altijd ‘anders’. Járen later, in mijn transitie van twintiger naar dertiger, kwam ik erachter dat ik gewoon heel veel voel. Ik voel in mijn lichaam jouw pijnen, kwetsbaarheden en druk. In een yogales gebruik ik dat in het klein: ik voel aan de energie van de groep wat er die dag gevoeld en behandeld mag worden. Tijdens de massages die ik in de loop der jaren ging geven, voelde ik meer aan het lijf: hoofdpijn, buikpijn, chakra’s die niet stromen: degene zit niet lekker in zijn vel. Doordat ik méér voelde dan eigenlijk past in een massage, kreeg ik vaker de opmerking van klanten: ‘eigenlijk is dit een healing. Ik voel me zó vrij en leeg hierna!’
Ik besloot van mijn gevoeligheid mijn kracht te maken: Zend’r Healing was voortaan een passender naam dan Zend’r Yoga. Vele opleidingen volgden: procesbegeleiding met plantmedicatie, ademcoaching, reiki, pranic healing en lichaamsgerichte therapie.
Ik geloof namelijk dat het lichaam ontzettend wijs is. Het geeft zoveel subtiele signalen af, waar we in deze maatschappij helemaal niet meer naar leren luisteren. Door weer naar deze enorme schat aan wijsheid te leren luisteren, kun je je mentale en fysieke lichaam herstellen en blokkades opheffen.

Meer weten? Lees ‘Over Zend’r

Elise

FAQ/Veelgestelde vragen

Is het tarief incl. of excl. btw?

Het traject is incl. 21% btw.

Ben je ondernemer?
Dan kost het traject €2297,70 incl btw. 

Ben je particulier? Omdat je als particulier je facturen niet kunt aftrekken, neem ik de BTW in dit geval voor mijn rekening.

Wat is het verschil tussen een massage en healing en welke technieken gebruik je tijdens het traject?

Een healing gaat dieper: we passen veel meer technieken toe (waarvoor ik, Elise, verschillende opleidingen volgde) dan tijdens een massage.

Als je gewoon even lekker wil ontspannen, is een massage heerlijk. Wil je ‘deep diven’, jouw proces in duiken, nu eens ècht aan het werk met jezelf? Dan past een healing beter bij je. Massages zijn trouwens ook opgenomen in het healingtraject.

Ik gebruik Chakrarelease; Soundhealing (fonoforese); Energetische massage; Ademwerk; Traumatherapie; Systeemopstelling; Woederelease; Lichaamsgerichte therapie; Kinesiologie

Wordt dit traject vergoed door de zorgverzekering?

Helaas niet. De kosten van de accreditatie waaraan ik jaarlijks zou moeten deelnemen, wegen niet op tegen de vergoeding die beschikbaar wordt gesteld.

Wat je wèl kunt doen is drie dingen:

- vraag aan je werkgever of hij mee wil betalen aan een traject in het kader van mentale gezondheid, danwel persoonlijke groei. Dit kan de moeite waard zijn om eens bespreekbaar te maken.

- ben je ondernemer? Boek het traject als ondernemer.

- Voer de kosten op in je jaaraangifte, onder de noemer 'psychisch lijden'. Dit kan na verwijzing van de huisarts. Zo kan je heel veel van je kosten, zo niet alles, terugkrijgen

 

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker: je kan het traject in 6 of 12 termijnen betalen. Het traject zelf duurt 6 maanden.

Kan ik eerst een losse sessie of kennismaking ervaren?

Dit is absoluut mogelijk! Het kan heel fijn zijn om eerst een losse Treatment te ervaren. Zo kun je mij, mijn energie en mijn werkwijze ervaren. Bovendien kan dit ook juist voor mij een fijne manier zijn om met je mee te voelen wat er het beste bij je past.

Wil je liever eerst een gratis kennismaking van een half uurtje? Dat kan ook!