Reviews

Ik heb de sessies als indrukwekkend ervaren. En bizar wat er gebeurt. Ik kan nog altijd niet goed bevatten wat er gebeurde. En wat was het fijn om het verdriet toe te laten! Het lukte me om niet teveel met mijn omgeving bezig te zijn, waardoor ik echt in mezelf ging. Ik merk bij elke sessie dat dat beter gaat. Elise zorgt ervoor dat ik me veilig genoeg daartoe voelde en me kon laten gaan (dankjewel daarvoor!). En het was fijn om die aandacht en zorg aan mezelf te geven.

Ine (55)

Healingtraject en plantmedicijn: Truffelreis

Het healingtraject is zo compleet! Super bedankt voor je fijne begeleiding tijdens het traject en vooral de BRTT & ademsessie. Ik heb al heel lang last van mijn angsten (angststoornis), paniekaanvallen, depressie en extreme vermoeidheid. Altijd een enorm gevoel van onrust/opgejaagdheid. Al 2,5 jaar enorm aan het struggelen. Momenteel voor de 2e keer in een pittige burn-out. Veel spanning en stress in mijn lijf. De sessies hebben mij inzichten gegeven (dat alle emoties er mogen zijn, dat ik écht de tijd mag nemen & ze mag doorvoelen en nog veel meer), diepe ontspanning en eindelijk weer even innerlijke rust ervaren. Ik voelde mij gezien en gedragen door Elise. Je was er echt voor mij.. Ook hebben we waardevolle gesprekken gevoerd samen en voelde ik veel herkenning.

Ik vond de ademsessie enorm magisch. Deze was heel helend, er kwamen veel tranen en emoties los. Ook was het enorm fijn dat je lieve hondje mij hierbij extra steun kwam bieden (in overleg met mij uiteraard). Ik kan Elise iedereen aanbevelen! Je bent het zo waard en Elise heeft zoveel wijsheid in zich. Ik ben er nog lang niet.. maar je hebt mij weer een stukje op weg geholpen.

Feel to heal..

Lieve Elise, ik vind je een ontzettend liefdevol, warm en puur mens. Dankjewel voor je vertrouwen, luisterend oor en de fijne begeleiding tijdens mijn sessies. Liefs!

Manja (28)

Healingtraject (BRTT & TRB)

Toen ik aan yoga begon, was ik op zoek naar ontspanning en rust door zacht te zijn voor mezelf. De lessen hebben mij rust, ontspanning en souplesse opgeleverd. Elise is prettig. Ze neemt de tijd. Ze is betrokken en ze is kundig in dat wat ze doet. Het meest waardevol zijn de kleine groepen en de veelzijdigheid aan thema’s en materialen. Geen les is hetzelfde en dat is fijn. Als je op zoek bent naar fijne, persoonlijke lessen, dan ben je hier aan het juiste adres.
Annemarie van der vlies

Yoga

Veel last van mijn nek en behoefte om tot rust te komen brachten mij bij Elise voor een massage. Het was een heerlijk rustmoment zonder prikkels. Ze is betrokken, heeft kennis van zaken en straalt rust uit. Het fijnst vond ik de ruimte waarin ik echt kon ontspannen en dat ik me op mijn gemak voelde door je benadering.
Yvonne van den Berg

Cupping- en Ayurvedische massage

Ongeveer 1,5 jaar geleden leerde ik Elise kennen in haar Yin yoga lessen. Ik was meteen verkocht. Zij = yoga! Niet eerder had een yoga les zo’n effect op mij. (body & mind) De combinatie van de oefeningen met uitleg en een tikje spiritualiteit bewerkstelligde dit.
Daarna volgde ik haar pilateslessen en ook daarin herken ik dit. Haar rustige, duidelijke uitleg van de klassieke pilatesoefeningen en haar intrinsieke aandacht, maken ook deze lessen tot wat ik zoek!
Bij Elise voel je je meteen op je gemak en prettig! Heel fijn, persoonlijk en zenn: dat is Elise. De aandacht en liefdevolle benadering maken haar lessen heel waardevol. Ook na de massage ben ik heerlijk ontspannen.
Babette Paans

Yoga en massages

De ZENmassagekaart kost wel ff wat, maar het is het zeker waard doordat Elise verschillende manieren van massage toepast. Zij en haar lessen zijn lief, zacht en verzorgend.
Alles bij Elise is een cadeautje voor jezelf: haar persoonlijke touch met geur, klanken en het gebruiken van thema’s tijdens de lessen. Sinds ik de lessen volg (nu al jaren), ervaar ik meer rust in mijn lichaam en daardoor ruimte voor verdere heling. Dat komt door de combinatie van yoga, massage en healing afgestemd op mijn behoeften: de intentionele healingmuziek zou ik nog vaker willen horen. Met name die met mooie teksten.
Claire Lambrichts

Healing en Cupping/Ayurvedische massage, Yoga

Na de eerste yogales voelde ik ontspanning, meer soepelheid in de wervelkolom, een rustig en dankbaar gevoel erna. Het zijn fijne, goed opgebouwde lessen. Elise is een betrokken en kundige yogadocent, met een prettige stem. Ik waardeer de rust die ze uitstraalt en overbrengt.
Manya

Yoga

Ik zocht naar ‘moment voor mezelf’, manier van ontspannen, om minder ‘in m’n hoofd te zitten’, ‘terug in m’n lijf’. De lessen leverden me bewustwording van ademhaling. Meer acceptatie dat het goed is zoals het is, dat ik ben wie ik ben. Meer beweeglijkheid in m’n lijf. Moment voor mezelf. Elise is warm, betrokken, lief en rustig. Het volgende vind ik allemaal waardevol aan de lessen: het credo van de les is vaak ‘vooral niet je best doen’, wat ontzettend goed is voor mij (al moest ik daar wel aan wennen). De rust en de sfeer zijn ontzettend fijn. Het is echt een moment voor mezelf. Hier mag ik de ruimte voelen om je eigen grenzen aan te geven. De afwisseling tussen ‘in- en ontspanning’. Het kopje thee (warm gevoel van welkom). De kleinschaligheid. Het is ook lekker in Bavel!
Voordat ik me aanmeldde heb ik zeker getwijfeld; sws of ik het zou gaan doen. Bij eerdere ervaring (zwangerschapsyoga) heb ik nooit m’n ogen dicht gedaan, wilde alles blijven zien (controleren), nu al bij de eerste les m’n ogen dicht; wauw! Ik was benieuwd hoe zweverig het zou zijn, maar dat ervaar ik totaal niet. Eerste les schoten m’n gedachten alle kanten op en zag ik de anderen allerlei houdingen aannemen waarvan ik dacht ‘dat lukt mij nooit’. Er werd me toen verzekerd dat vrijwel iedereen dit de eerste les(sen) zo ervaart, maar dat dit echt verandert…… en idd; dat is zo!!
Mireille Carton

Yoga en Healing

Altijd stond ik ‘aan’ stond, ik legde mezelf continu van alles op wat ‘moet’: dat merkte ik op den duur aan heel mijn lichaam. De gedachten gingen altijd maar door. Zonder te luisteren naar mijn lichaam en rust te pakken/ echt na te denken. In het begin twijfelde ik om aan de yogalessen deel te nemen. Ik wist niet of het echt bij me paste, ik me eraan ‘over kon geven.’, maar ik voelde me gelijk op mijn gemak en merk dat het me veel heeft opgeleverd: voornamelijk het vinden van rust, ontspanning. Tijd om te luisteren naar mezelf, mijn lichaam, wat voel ik en wat wil ik. Ook dat er gevoelens mogen zijn, ook als ze niet fijn zijn. Hier heb ik dagelijks wat aan. Net als de focus op je ademhaling, nooit gedacht dat dit zo belangrijk is en dat je dit zo makkelijk kunt toepassen, ook buiten de lessen om! Elise ervaar ik als (des)kundig, open en eerlijk. Tijdens de lessen geeft ze iedereen persoonlijk aandacht. Dit is heel waardevol, iedereen is anders en dat respecteer je en pak je op de juiste manier aan. Het is fijn dat er veel afwisseling in de lessen zit. Het gebruik van verschillende materialen (zoals de wollen yogamat), klanken, geuren, licht, het is een totale beleving. Het is echt een momentje van rust voor mezelf waarin je vaak handvaten geeft die ik in het dagelijks leven ook kan toepassen. Houdingen maar ook het letten op je ademhaling en het toelaten en loslaten van bepaalde overtuigingen en gevoelens. Ik beveel de lessen erg aan: veel mensen weten volgens mij niet wat Yoga precies inhoudt. Het is veel minder ‘zweverig’ dan ik van tevoren ook dacht. Door de persoonlijke aanpak van jou en de afwisseling van lessen zou ik je zeker aanraden!
Anne

Yoga en Ayurvedische massage

Door langdurige overspannenheid heb ik besloten om het healingtraject te volgen. Het healingtraject heeft mij geleerd om mijn gevoel terug te vinden en om op mijn gevoel te vertrouwen. Je moet eerst door de weerstand heen om bij de diepere lagen in jezelf te komen. Met de oprechte aandacht en de veilige omgeving die Elise creëert ben ik hier een stapje verder in gekomen. Voor mij voelt het alsof mijn energie meer is gaan stromen en er nieuwe wegen zijn geopend waardoor ik dichter bij mijn gevoel ben gekomen. Het is een ongoing process wat niet in 1 traject af te ronden is, maar een mooie start voor verdere groei. Healing is heel hard werken en je komt ook dingen tegen die lastig zijn, maar met jouw begeleiding voelde ik me altijd veilig. Het meest waardevol daarin vind ik de persoonlijke benadering en dat je per sessie aanvoelt wat er nodig is. Dankjewel voor je sessies!

Kim (35)

Healingtraject

Ik stapte in het healingtraject voor een beter beeld van mijzelf, mijn familie en verleden. Heel verhelderend! Vanaf 2009 kamp ik namelijk met depressies en 24/7 hoofd- en spierpijn. Elise is van begin af aan heel fijn en betrokken !!❤️ De ademsessies vond ik het meest bijzonder, omdat ik nog nooit zo diep ben gegaan. Puur, verhelderend, enorme gewaarwording van liefde. Als je jezelf en je trauma wil begrijpen en daarmee aan de slag wil gaan is het heel waardevol om het traject te volgen. Elise, ik heb echt enorme bewondering voor je enthousiasme, hoe je je doelen nastreeft en je interesse in de mens.

Marjolein (60)

Healingtraject

In eerste instantie kwam ik voor jouw fijne en goede pilateslessen! In de loop der tijd heb ik via jou verschillende vormen van yoga leren kennen die ervoor zorgen dat ik leer om dicht bij mezelf te blijven en een stukje self care verzorgen! De lessen geven mij inzichten in mijn dagelijkse doen, zorgen voor zachtheid, acceptatie en kennis over mezelf. De lessen zijn zo compleet! Geen verbetering nodig wat mij betreft. Graag zou ik wel een les op de maandag erbij zien. Elise is zó lief, betrokken, enthousiast en ook nog eens ontzettend deskundig!
Wauw, ik bof zo enorm met haar als mijn yoga juf!!
Wat maakt het dan zo waardevol? De totale beleving! Het zijn nooit droge lessen. De lessen zijn compleet, het voelt als een ervaring, een experience, een mini-retreat! De kleine aanrakingen, haar aanwijzingen, de oliën die ze gebruikt, kortom het totale plaatje.
Kom ook eens ervaren zou ik zeggen. Je wil daarna nooit meer wat anders!
Marieke Franssen

Yoga en Ayurvedische massage

Toen ik zocht naar yoga in de buurt voor een makkelijk rustuurtje/uurtje voor mezelf, kwam ik bij Zend’r yoga terecht. Tot nu toe merk ik dat ik lichamelijk lekker in m’n vel zit, mentale rust voel. Daarnaast is het ook echt een moment om bewust bij jezelf en persoonlijke groei/inrichting van je leven stil te staan.
Elise is prettig, betrokken, vriendelijk en geeft advies met ruimte om er op je eigen manier mee om te mogen gaan. Wat deze yogastudio uniek maakt: de combinatie van thema’s, kaartjes, geurtjes, kleine massages en gewoon even gezellig kletsen (als je dat wilt). Ik beveel je deze lessen aan omdat Elise en haar lessen kundig, betrokken, vriendelijk, duidelijk en inspirerend zijn zonder dwingend te zijn.
Graag zou ik nog meer lessen op het rooster zien!
Sanne Nicolaes

Yoga en Ayurvedische/Hotstone massage

Rust in m’n lichaam en hoofd en even tijd voor mezelf, daarvoor zocht ik yogalessen. Maar ik zocht niet zomaar yogalessen: kleinschalig, net dat ietsje meer dmv kleine aanraking tijdens de les, olie, meditatie. Het is zoveel meer dan alleen yin yoga… Dàt is wat Elise biedt. Het is een wekelijks cadeautje voor mezelf. Daarbij merk ik dat het me de rest v.d. week goed doet. Elise is heel prettig: betrokken, persoonlijk. Vanuit mijn praktijk voor hypnotherapie beveel ik haar yogalessen vaak aan: door de lessen bij haar kun je de rest v.d. week zoveel beter leren luisteren naar je lichaam. Toen Elise nog een zaaltje huurde in de Boschstraat, kwam ik al bij haar. Ik twijfelde dan ook geen moment toen zij haar eigen yogastudio-aan-huis opende in Bavel. Ook al moet ik dan vanuit Teteringen daar naartoe rijden.
Astrid Kersing

Yoga en Ayurvedische massage

Het zijn altijd heerlijke lessen, waarbij ruimte is voor inbreng/verzoekjes, bijv.
Wanneer ik last had van mijn rug. Het meest waardevol vind ik de zeer persoonlijke benadering. Elise ziet je, past de les volledig aan op de deelnemers door te voelen wat we nodig hebben. Fijn extraatje vind ik altijd de heerlijke YogiTea. Van tevoren heb ik niet getwijfeld, ik wist gewoon dat ik hier moest zijn.
Corry van den Bosch

Yoga

Helaas kamp ik al jaren met terugkerende depressies en wil ik graag rust in mijzelf vinden. Twijfelde ik in het begin? Nee, het werd tijd om met mijzelf aan de slag te gaan!
Op dit moment, na een paar lessen, ervaar ik dat ik mij bewuster ben van mijn gedachten en gevoelens. Tijd voor jezelf is belangrijk. Elise is heel prettig en rustgevend met oog voor de mens: spiritualiteit is duidelijk aanwezig en de fysieke aanraking tijdens de les voelt heel fijn. Ik heb Elise dan al vaker aanbevolen bij anderen.
Anoniem

Yoga

Ik kamp ontzettend met een voortdurende onrust en stress in mijn lijf en mind. Yoga bij Elise heeft mij innerlijke rust opgeleverd. Ik ervaar haar als super positief. Toen ik eraan begon, dacht ik dat het niks voor mij zou zijn, maar ik vond het tijdens de proefles toch er-rug prettig en nam een abonnement.

Sandy Vermeulen

Yoga

Een fijne massage, daar was ik naar op zoek! De massages bij Elise hebben me enorme ontspanning opgeleverd. Ik ervaar haar als een warme, lieve en oprecht geïnteresseerde meid die met volledige aandacht met je bezig is. Ze biedt met aandacht voor de mens haar diensten aan.

Tessa Tollenaer

Ayurvedische massage

Op zoek naar meer ontspanning, kwam ik bij de yogalessen van Elise terecht. Ik twijfelde of yin yoga niet een te zachte vorm van yoga was, maar ik vind het toch fijn om een moment in de week te hebben waarin ik die totale ontspanning kan voelen.
De lessen zijn voor mij een fijne manier om de drukke werkweek even te vergeten. Elise geeft heel fijn les: ik vind het erg prettig dat ze naast de fijne oefeningen ook vertelt over waar de oefeningen voor zijn en dat ze thema’s geeft aan de lessen. Elise is een vrolijke, warme, mensgerichte dame waarbij iedereen zich snel op zijn/haar gemak voelt. De Ayurvedische massage was een heerlijk verwenmoment.

Renee ter Berg

Yoga en Ayurvedische massage