Personal Training Pilates

Pilates

Heb jij last van een slechte houding, veel stress en wil je aan een sterker lichaam werken? Dan is personal training pilates geschikt voor jou.

Dit zijn de voordelen:

Verhoogde Corekracht (jouw kern)
Verbeterde Flexibiliteit (lekkerder en soepeler in je vel)
Betere Lichaamshouding
Stressvermindering
Aanpassing aan Jouw Doelen

Wanneer personal training i.p.v. een groepsles?

Elke sessie wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Het klinkt cliché, maar geen twee lichamen zijn hetzelfde. Tijdens een groepsles vond je het misschien moeilijk om mee te komen, kreeg je voor je gevoel net te weinig aandacht of gaf Elise aan dat je nog veel meer uit je practice kan halen, maar dat daar de ruimte niet voor was tijdens een groepsles. PT pilates is ook zeer geschikt als je herstellende bent van een blessure, zwanger bent of net zwanger bent geweest (pre- en postnataal). Gun jezelf mijn onverdeelde aandacht, zodat we langdurig resultaat boeken. Bovendien vorm ik de stok achter de deur voor je.
Wellicht schikte het tijdstip je bovendien simpelweg niet: in mijn flexibele agenda (zie linkje hieronder) kun je een geschikt moment uitkiezen. Zit er geen geschikt moment bij? Neem gerust contact met me op!
De pilatesles richt zich op het versterken van de kernspieren en het verbeteren van de algehele lichaamshouding.
Of je nu herstelt van een blessure, je algemene fitheid wilt verbeteren of je wilt richten op specifieke doelen, we behalen gegarandeerd resultaten.

Bij Zend’r Yoga is Pilates meer dan een fysieke oefening: het is een holistische benadering van welzijn. Samen beginnen we jouw reis naar een gezonder, krachtiger, evenwichtiger en meer ontspannen leven.

Tarieven

1x Personal training: € 75,-

Strippenkaart 10x: € 690,-

Wat heeft pilates voor mij betekend?

Jarenlang deed ik al aan yoga, maar mijn hamstrings werden maar niet langer. Ik kon nog steeds mijn benen niet lekker uitstrekken in oefeningen.
Totdat ik pilates ontdekte: het gevoel achteraf was zo fijn! Het voelde duidelijk alsof ik echt iets had gedaan, echt aan de diepergelegen spieren had gewerkt. Het voelde veel effectiever dan een personal training met gewichten, want bij pilates werkte ik alleen met mijn eigen lichaamsgewicht. Bovendien kampte ik mijn hele leven al met een wat gebogen rug, die nu dus weg is. Je zult hem dan ook niet meer signaleren bij mij. Een open, zelfverzekerde, duurzame en sterke houding: dat leverde pilates mij op.

Mijn opleiding volgde ik in 2019 bij de AALO in Utrecht, waarna ik bij verschillende yoga- en sportscholen wekelijks meerdere uren pilates verzorgde: ik leerde op die manier alle soorten lichamen, met allerlei verschillende klachten kennen. Zo heb ik ook geruime ervaring met post- en prenatale klachten, reuma, fibromyalgie, etc. Je bent bij mij aan het juiste adres!;)

Toen ik aan yoga begon, was ik op zoek naar ontspanning en rust door zacht te zijn voor mezelf. De lessen hebben mij rust, ontspanning en souplesse opgeleverd. Elise is prettig. Ze neemt de tijd. Ze is betrokken en ze is kundig in dat wat ze doet. Het meest waardevol zijn de kleine groepen en de veelzijdigheid aan thema’s en materialen. Geen les is hetzelfde en dat is fijn. Als je op zoek bent naar fijne, persoonlijke lessen, dan ben je hier aan het juiste adres.
Annemarie van der vlies

Yoga