Truffelceremonie

Remember who you are

WAT IS EEN TRUFFELCEREMONIE?

Tijdens een truffelceremonie maak je een diepe transformerende reis naar jouw onderbewustzijn. Het kan dan ook een levensveranderende ervaring zijn, vanwege de inzichten die je ontvangt van het medicijn. Veelal worden de magic truffels in een therapeutische setting gebruikt met als doel om tot een verruimd bewustzijn te komen waar heling, transformatie en innerlijke groei plaatsvindt.

De magic truffel is hier om ons te herinneren aan de innerlijke wijsheid van ons hart en ons onderbewustzijn. Al duizenden jaren worden truffels gebruikt bij sjamanistische ceremonies.

Tegenwoordig wijst ook steeds meer onderzoek uit dat dit plantmedicijn een zeer effectieve bijdrage kan leveren bij de behandeling van stressgerelateerde klachten, burn-out, depressies, angststoornissen en allerlei verslavingen.

HOE WERKEN MAGIC TRUFFELS?

“Het gebruik van psilocybine werkt als een holistisch medicijn om tot nieuwe inzichten te komen en diepliggende kwesties aan te pakken”

Van truffels (werkzame stof: psilocybine) is door onderzoek aangetoond dat nieuwe vertakkingen en verbindingen tussen hersencellen worden gestimuleerd (neuroplasticiteit). Dit kan ondersteunend werken bij het loslaten van verschillende patronen, zoals beperkende overtuigingen of verslavingen, maar ook bij depressie en trauma.

Truffels zijn onderdeel van de natuur en staan symbool voor het weer contact maken met onze eigen natuur: hart, de ziel ofwel de bron. Dit is dé plek waar heling plaatsvindt. Alle antwoorden zitten in jou. Een ceremonie met truffels werkt door op diverse niveaus, namelijk fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Doordat je toegang krijgt tot een diepere laag in je bewustzijn, ga je bepaalde thema’s en vraagstukken in een ander perspectief of bewustzijn ervaren. Het kan zijn dat je inzicht of antwoord ontvangt op specifieke vragen. Dit kan enorm helend zijn wat doorwerkt in je dagelijks leven. Truffels zijn in staat om diepliggende kwesties aan te pakken. Dit gaat zoveel verder dan wat praattherapie kan doen. Er wordt dan ook gezegd dat één sessie staat voor 10 jaar psychotherapie.

Elise zal je begeleiden met haar rustgevende stem, klanken en aroma’s in een meditatie naar meer verbinding en liefde. Je zult meer contact met je lichaam & hart ervaren. Je verwerft nieuwe inzichten en verwerkt oude impressies.

WAT LEVERT EEN TRUFFELCEREMONIE OP?

‘Één sessie staat gelijk aan 10 jaar psychotherapie’

De ene reis is heel verdrietig, waarbij je ontzettend veel angst/paniek/onrust loslaat. Bij de andere reis heb je alleen maar lachkicks, die je dan het inzicht geven het allemaal wat lichter te nemen in het leven.

Je kunt je reis van tevoren nooit voorspellen: je onderbewuste i.c.m. het medicijn geven je op dat moment welk inzicht jij hoort te ontvangen voor dat moment in je leven. Of je nu net een heftige periode achter de rug hebt, of eigenlijk wel lekker in je vel zit!

De truffel zal je precies laten zien wat jij op dit moment nodig hebt op jouw unieke levenspad. Hieronder benoem ik een aantal voorbeelden van resultaten die ik zag bij mezelf en klanten:

Nieuwe inzichten en antwoorden krijgen

Inzicht krijgen in mentale en lichamelijke klachten

Inzicht krijgen in mentale en lichamelijke klachten

In contact komen met de onuitputtelijke bron van liefde

Trauma & angsten verwerken

Dieper zelfinzicht

Persoonlijke en spirituele groei
Patronen doorbreken
In verbinding met je lichaam komen
Openen van je hart

Zelfliefde & dankbaarheid (!)

Jouw levensmissie helder krijgen

In contact komen met je gevoelswereld

Rouwverwerking

Investeer in jezelf

De waarde van deze transformatieve ervaring is onschatbaar. Echter, de investering voor deze ceremonie bedraagt:

Individuele sessie

€444* (duo: €272 p.p.)

Intakecall vooraf

Duur sessie: 6-8 uur

Ervaren en liefdevolle procesbegeleiding van Elise, opgeleid procesbegeleider en lichaamsgericht therapeut

Ceremonieel karakter

Direct helend en transformerend

Soundhealing tijdens de ceremonie

Direct inzichten: ruimte om te landen en te praten

Gezonde, vegetarische en lichte maaltijd achteraf

Integratiecall achteraf

1 week nazorg via WhatsApp

Transformation journey

3 therapeutische individuele sessies

€1111* i.p.v. €1332

Evt. In 3 termijnen van €370,- of 6 termijnen van €185,-
(duo: + €100,- per sessie)

Alles van de individuele sessie

+ Therapeutisch karakter: op maat gemaakte lichaamsgerichte oefeningen voor jou

+ Healing heartbeats meditatiebundel

+ Onbeperkt whatsappcoaching tussen de sessies door

 

* Factuur op de zaak? +15%

Groepsceremonie

€222 p.p.

Max. 8 deelnemers, incl. Overnachting

let op

Contra-indicaties truffel:

Medische contra-indicaties;

Truffels zijn in Nederland legaal en het gebruik is veilig, echter kun je niet deelnemen aan een ceremonie (voor je eigen veiligheid) wanneer je:

– Last hebt van ziekten van hart en bloedvaten,

– Last hebt van hartritmestoornissen,

– Nu of in het verleden last hebt gehad van psychoses, schizofrenie, bipolariteit of borderline of wanneer bekend is dat je hier aanleg voor hebt,

– Medicatie gebruikt die niet samengaan met truffels zoals antidepressiva, antibiotica, migraine medicatie, benzodiazepines of bepaalde pijnstillers zoals Tramadol,

– Last hebt van ernstig hoge bloeddruk,

– Je een allergie voor schimmels hebt,

– Je zwanger bent of borstvoeding geeft,

– Je lever-/darmgerelateerde ziektes hebt

– Als je last hebt van epilepsie.

Natuurlijk kan je me altijd een berichtje sturen of als je vragen hebt over bovenstaande.

Veelgestelde vragen

Is het drugs?
Nee, plantmedicijnen zijn geen drugs. Ik zeg altijd: waar drugs je nog weleens méér geven dan je aankan, geven plaatmedicijnen je precies wat je op dat moment nodig hebt.
Is het verslavend?
Nee, magic truffels zijn niet verslavend.
Waarom is het zo prijzig?

‘The best project you’ll ever invest in, is yourself’.

Allereerst: de waarde van deze transformatie ervaring is onschatbaar. Het is voor velen een investering die elke euro meer dan waard is.
Daarnaast: een reis is een investering in jezelf. Ik geloof in de uitspraak ‘High investment = high commitment’. Dit is geen ‘snoepreisje’ die je even tussendoor doet. Naast bedding & setting, heeft het medicijn pas zijn diepgaande werking als jij deze ceremonie met een bepaalde intentie boekt: nieuwsgierig naar antwoorden, klaar zijn met depressies, angsten etc. Daar hoort een bepaalde investering, in geld, maar zeker ook in tijd bij voor jezelf. Mijn tijd en jouw tijd.